Rob Batenburg neemt afscheid

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Rob Batenburg neemt afscheid door te sturen naar een vriend.

17-07-2017 12:44:12

Lieve mensen,

Er is een tijd van komen en gaan en de tijd om te gaan is gekomen en wel op 26 augustus a.s. dan keren wij met een tijdelijke omweg weer terug naar het westen van het land.

Maar niet voordat ik jullie heb bedankt voor de mooie en gezellige vereniging jaren , het was mij een genoegen om het voetbal leven van zo dicht mee te maken. Ik heb deze vereniging ervaren als een grote familie met al de ups en downs zoals dat ook in ieders familie plaats vindt.

In de afgelopen 10 jaar als bestuurslid heb ik mooie momenten meegemaakt denk aan de verbouwing en de festiviteiten rond het jubileum , medaille Harm en niet te vergeten de extra wedstrijden tegen VVT, maar helaas ook mindere momenten als we denken aan de personen die ons ontvallen zijn.

Harm bedankt voor de gezellige uurtjes in je hok ( sorry massage ruimte) en ik hoop dat ik in de toekomst een uitnodiging mag ontvangen tot het vieren van een promotie of  een periodetitel.

Het gaat jullie allen goed.

Groetjes Rob Batenburg

< ga terug naar het overzicht

Marco van Beek
Bedankt Rob voor je inzet in de afgelopen jaren. Veel geluk en gezondheid toegewenst.
2017-07-17 12:57:17
Brigitte
Rob wat ga ik je missen!! Veel liefs met Hanny en je kids en kleinkinderen liefs Brig
2017-07-17 13:10:13
Ton Ernst
Beste Rob, slechts 1 jaartje heb ik als trainer bij sv Blokzijl het 1e en de B1 getraind. Ik moet zeggen met heel veel plezier denk ik hier aan terug. Complimenten voor jullie als bestuur, waar jij een belangrijk aandeel in had. In Blokzijl was altijd rust, geen gezeik, ik kijk er dan ook met veel plezier op terug. Bedankt Rob en ik wens jullie veel gezondheid en geluk, daar in het Westen.
2017-07-17 19:30:03
roel boonstra
Beste Rob, Bedankt voor de jaren dat ik bij je terecht kon voor steun omtrent voetbalzaken.Bedankt geweldige buurman
2017-07-26 13:21:13
Paula Buis
Bedankt Rob! Voor je inzet en je passie. We gaan je zeker missen. Succes!
2017-08-19 09:02:02

grasgroen.com