Sinds het  seizoen 2013-2014 is SV Blokzijl gestart met een speciale “Trainingspakken-actie. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt u nu voor uw kind(eren) een SV Blokzijl trainingspak bestellen.

Nu is er een nieuwe collectie 2017 - 2018

Het pak is van het merk Hummel en is voorzien van het SV Blokzijl logo op de voorzijde van de trainingsjas en op de achterzijde staat SV Blokzijl groot geprint. Optioneel kan het trainingspak ook van initialen worden voorzien op zowel de jas als de broek. Daarnaast biedt de vereniging de mogelijkheid ook andere “Hummel” kledingstukken zoals shirts, korte broek, regenjas, etc. te bestellen met speciale vereningskorting.

Om ervoor te zorgen dat onze jeugd er goed en verzorgd uitziet met de trainingspakken hebben wij ook een gebruikersvoorschrift gemaakt hoe je om dient te gaan met de trainingspakken.

Heeft u nog vragen, bel dan met Kees Polkerman (tel. 06 53 628 477 ) of Fijko Roozeboom (tel. 06 50 882 756).

Met vriendelijke groet,

Het organisatieteam
(Peter Kragt, Hendrik Donker, Fijko Roozeboom, Kees Polkerman, Arie Vrolijk)

Gebruiksvoorschrift trainingspak

De trainingspakken komen in eigendom van de ouders. Door middel van acties  en sponsoring kunnen de pakken tegen behoorlijk gereduceerde prijzen aangeboden worden.
De vereniging willen door het geven van deze mogelijkheid een nette, collectiviteit en uniformiteit uitstralen op en rond de voetbalvelden. Om die reden hebben wij als vereniging  gebruiksvoorschrift opgesteld.  De volgende punten zijn daarom van belang om te weten;

1. Voor de wedstrijd worden de trainingspakken door de kinderen gedragen;
  2. De trainingspakken zijn schoon als deze gedragen worden voor de wedstrijd;
  3. De reserve spelers dragen minimaal het trainingsjasje;
  4. Het trainingspak mag gedragen worden tijdens trainingen;
  5. Het trainingspak mag alleen gebruikt worden bij sportactiviteiten;
  6. De kleding moet er verzorgt uitzien. Kapotte kleding moet gerepareerd of vervangen worden.
  7. Bij het dragen van de kleding, vertegenwoordig je de sv Blokzijl.
  8. Een ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen trainingspak.
  9. Als er geen initialen op het trainingspak staan is het handig om het pak te “merken” zodat men het eigen trainingspak kan herkennen.
  10. Wasvoorschrift : Het wassen van het trainingspak moet binnenstebuiten en op maximaal 40 graden gebeuren. Dit om de bedrukking te beschermen. De trainingspakken mogen niet gestreken worden.

Klik op PDF icoon om Gebruiksvoorschrift te downloaden

Bestelformulier

Klik op PDF icoon om het bestelformulier te downloaden