SPONSOREN SV BLOKZIJL

Sportvereniging Blokzijl wil u als bedrijf graag betrekken bij het verder ontwikkelen van een gezellige vereniging waar voetbal en plezier hoog in het vaandel staan.

Het is belangrijk dat een levendig stadje als Blokzijl een voetbalvereniging in stand houdt. Er is veel jeugd in Blokzijl en ook de vereniging heeft een groeiend aantal jeugdleden. Daarom wordt er de komende jaren veel energie in de jeugd gestoken. Zo is onlangs de technische commissie met ervaren en gedreven leden vernieuwd. Zij zullen zich volledig richten op het vanuit de jeugd door ontwikkelen van de vereniging. Goede eerste stappen zijn al gezet door o.a. het aanstellen van een jeugdcoördinator.

Om de sponsoring structureel meer aandacht te geven is er recent een sponsorcommissie aangesteld bestaande uit:

• Sander Boxum
  • Dick van Eerde
  • Marco van Beek

Wij hebben voor u een aantal mogelijkheden geschetst waarmee u S.V. Blokzijl, haar leden en uw organisatie een dienst kunt bewijzen.

Hieronder vindt u de sponsormogelijkheden met bijbehorende tarieven ingaande per seizoen 2016/2017.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact op nemen met:

Dick van Eerde

E-mail:  sponsorcommissie@svblokzijl.nl

Mobiel: 06-28252824.

Elke vorm van sponsoring is meer dan welkom en zijn wij u zeer dankbaar voor!

SPONSORMOGELIJKHEDEN SV BLOKZIJL INGAANDE SEIZOEN 2016/2017

1. Hoofdsponsor (reeds ingevuld)
2. Elftalsponsor
3. Reclamebord sponsor
4. Wedstrijdbal sponsor
5. Algemeen ballen sponsor
6. Pupil van de week sponsor
7. Activiteiten
8. Club van 50
9. Donateur

1. Hoofdsponsor

Reeds ingevuld door de Tamek Groep t/m seizoen 2016/2017.

2. Elftalsponsor

De voetbalelftallen dragen graag een tenue met de naam en/of het logo van uw bedrijf. Onze ervaring is dat deze manier van sponsoren uw bedrijf ten goede komt.
Het betreft een contract voor 3 jaar, ingaande per huidig seizoen.

Een tenue bestaat uit Shirt, Broek en Kousen. De kosten van het tenue zijn voor de sponsor het eerste jaar € 750,- (dit zijn de geschatte aanschaf kosten). Voor het tweede en derde jaar is de vaste sponsorbijdrage € 500,- per jaar.
Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op het sponsorbord in de kantine onder het kopje Elftalsponsoren, daarnaast wordt u vermeld op onze website en weergegeven op onze TV in de kantine.

3. Reclamebord sponsor

Uw reclamebord langs het hoofdveld van voetbalvereniging S.V. Blokzijl. De kosten voor het eerste seizoen bedragen € 150,- i.v.m. de aanmaakkosten van het bord. Daarop volgende seizoenen zijn de kosten € 100,- per seizoen middels een jaarlijkse factuur.

Afmeting van een enkel reclamebord: 2,40 meter bij 0.60 meter, dikte 6 mm Trespa.
S.V. Blokzijl zorgt voor plaatsing binnen 3 weken, stuurt een foto van het geplaatste bord naar de sponsor en promoot dit via eigen website, facebook en twitter. Uw bedrijfsnaam wordt tevens vermeld op het sponsorbord in de kantine onder het kopje reclamebord sponsoren.

We bieden vanaf het seizoen 2016/2017 een extra mogelijkheid voor Reclamebordsponsoren, voor €50,- per jaar wordt je vermeld op onze website en wekelijks weergeven op onze TV in de kantine, hierbij hebben we ook nog een mogelijkheid tot het weergeven van een advertentie.

4. Wedstrijdbal sponsor

Een wedstrijdbal aanbieden voor een seniorenwedstrijd. De kosten bedragen € 70,- per wedstrijdbal.

Het is voor een wedstrijd van groot belang dat er een goede bal beschikbaar is om het spel ook zo goed mogelijk te spelen. S.V. Blokzijl zorgt voor ervoor dat uw bedrijfsnaam omgeroepen wordt voor de wedstrijd en promoot dit op eigen website, facebook en twitter. Uw naam wordt die dag tevens vermeld op het sponsorbord in de kantine onder het kopje Wedstrijdbal sponsoren.

5. Algemeen ballen sponsor

Hiermee bewijst u de club een grote dienst! Voor een goede training zijn ballen essentieel. De kosten bedragen € 500,- per seizoen. S.V. Blokzijl zorgt voor een actieve promotie op eigen site, facebook en twitter. Uw bedrijfsnaam wordt tevens vermeld op het sponsorbord in de kantine onder het kopje Algemeen ballen sponsor.

6. Pupil van de week sponsor

Bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal wordt er een pupil van de week gekozen. Deze jongeman of jongedame doet mee met de warming-up in een speciaal ‘pupil van de week trainingspak’ en verzorgt de aftrap. Ook wordt er een bal aan hem of haar aangeboden.
De kosten bedragen € 125,- per seizoen. S.V. Blokzijl zorgt voor een actieve promotie op eigen site, facebook en twitter met foto’s.

7. Activiteiten sponsor

Het sponsoren van een activiteit zoals bijvoorbeeld de oliebollenactie op oudejaarsdag of een voetbaltoernooi van bijvoorbeeld het 1e elftal, dameselftal of een jeugdelftal. Elk bedrag is welkom.

8. Club van 50

Door lid te worden van de Club van 50 wordt uw naam vermeld op het sponsorbord in de kantine onder kopje Club van 50. De bijdrage is € 50,- per seizoen.

Eenmaal per seizoen gaat de Club van 50 commissie zich beraden of er iets aangeschaft wordt ten behoeve van de vereniging. De leden kunnen zelf suggesties aandragen en doorgeven aan de commissie. Bekijk onze site voor de huidige club van 50!

• Seizoen 2010/2011 is er een LCD flat screen tv aangeboden aan de vereniging.
  • Seizoen 2011/2012 en 2012/2013 een geluidsinstallatie.
  • Seizoen 2013/2014 Barkrukken en een bladblazer.
  • Seizoen 2014/2015 Nieuwe PC + accessoires.
  • Seizoen 2015/2016 Speelhoek kinderen + waterstofzuiger
  • Seizoen 2016/2017 Kalkwagen, vlaggenmasten + stofzuiger

9. Donateur

Per seizoen een zelf te bepalen bedrag schenken aan de vereniging zonder enige verplichting.

Ga naar antwoordformulier

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u contact op nemen met

Dick van Eerde

E-mail:  sponsorcommissie@svblokzijl.nl